Websites

BLoks websites

Een professionele en betaalbare website? Dat kan met BLoks. MerkMakers heeft een grote bibliotheek van BLoks ontwikkeld waarmee wij uw custom website kunnen samen stellen. Wij maken hierbij gebruik van de technologie van Snakeware CMS en richten hiermee uw op maat gemaakte website in.

Professionele websites ontwikkelen

Met BLoks biedt MerkMakers de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier professionele websites te ontwikkelen die voor iedereen betaalbaar zijn. BLoks zijn de bouwstenen waarmee elke website ingericht wordt. MerkMakers heeft een grote bibliotheek van BLoks ontwikkeld waarmee wij uw custom website kunnen samen stellen.

 

Uw BLoks website geven wij de kleuren van uw huisstijl. Ook zetten wij uw beeldmateriaal of projecten online. En als u graag een aanvraag formulieren voor bijvoorbeeld een offerte wilt, dan creëren wij die voor u. Onze BLoks websites kunnen vaak onder uw huidige hosting pakket draaien of wij ondersteunen u met het verzorgen van een nieuw hosting pakket.

 

Onze BLoks websites maken gebruik van de technologie van Snakeware CMS en staan daarmee garant voor veiligheid en kwaliteit.

 

BLoks in het kort

  • Professionele responsive website 

  • Dus gemaakt voor mobiel, tablet en desktop
  • Goede vindbaarheid in zoekmachines
  • Veilig & betrouwbaar
  • Altijd up to date

  • 24/7 ondersteuning 

 

BLoks iets voor u?

Starten met BLoks is heel eenvoudig. Robbert Evers van MerkMakers komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wilt u nu direct een offerte aanvragen, beantwoord dan hier een enkele vragen en u ontvangt een op maat gemaakt offerte voor uw nieuwe website.

 

Online blijven

Na de realisatie van uw website kunt u ervoor kiezen om de website zelf te onderhouden of deze periodiek te updaten via Robbert. Deze werkzaamheden hoeven niet alleen te bestaan uit het verder uitbouwen en onderhouden van uw website, het kunnen ook nieuwsbrieven zijn of het verzorgen van socialmedia campagnes, fotografie van nieuwsitems en het maken van Youtube fimpjes.   

 

Deze werkzaamheden kunnen ook continue doorlopen. Robbert bedenkt dan een jaar plan, specifiek voor uw bedrijf en binnen uw budget. De werkzaamheden worden vervolgens uitgevoerd tegen een vaste lage prijs per maand die in overleg wordt afgestemd.