MerkMakers Packaging Design

MerkMakers weet van inpakken

Ook een verpakking heeft een ziel. Weerspiegelt die van uw product.

Van food tot non-food, van omdoos tot consumentenverpakking, MerkMakers weet van inpakken.

 

Onze verpakkingen

MerkMakers maakt veel verpakkingen. Teveel om op te noemen. Onze verpakkingen gaan de hele wereld over. Van Zuid-Amerika tot Rusland. Maar ook voor Nederland maakt MerkMakers veel verpakkingen. De meeste zijn te vinden in de schappen van een Duitse retailer. Grote kans dus dat u een verpakking van MerkMakers al eens in uw handen heeft gehad.

Het gaat om inhoud

Een merk is een persoonlijkheid. Met een eigen karakter. Het karakter van een sterk merk spreekt veel mensen aan. Wint veel mensen voor zich. Op voorwaarde dat het goed communiceert. Hierbij speelt de verpakking een doorslaggevende rol. Want zoals kleren De Man kunnen maken, kan een verpakking Het Merk maken. Omdat het past. Aantrekkelijk is. Overtuigt.

Oog voor detail

Bij MerkMakers zien we vormgeving als de finishing touch van een communicatiestrategie. Deze begint met een dialoog met u als opdrachtgever. En resulteert in heldere uitgangspunten. Op basis hiervan gaan we aan de slag. En presenteren we ontwerpvoorstellen die op zijn minst aan de gestelde criteria voldoen. Die we vervolgens met oog voor elk detail uitwerken tot alle gewenste communicatiedragers. Variërend van etiket tot verpakkingslijn. Naar wens aangevuld met een complete introductiecampagne.