Nieuws
wij maken

Nieuws

Het laatste nieuws van en over de makers.

Weitenberg Assurantiën doet het anders

Weitenberg Assurantiën behoort tot de grootste verzekeringskantoren in het Noorden. Het bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt met een breed pakket. Hierbij is Weitenberg zowel adviseur als regelaar en kan het zich dankzij haar naam en omvang voor klanten sterk maken bij de verzekeraars. Persoonlijke aandacht is derhalve een kernbegrip.

 

Om op nieuwe (digitale) vragen van de markt te anticiperen vroeg Weitenberg aan MerkMakers strategisch en communicatief advies. MerkMakers adviseerde om ‘persoonlijke aandacht’ niet zozeer te zeggen, maar vooral  te zijn. Communicatief vertaalt zich dat naar een frissere vormgeving waarin de mensen van Weitenberg nadrukkelijke figureren. Immers zij zijn het die het vertrouwen van de klant moeten winnen en behouden.

 

 

Op de nieuwe website spelen de mensen van Weitenberg daarom de hoofdrol. En gekoppeld aan stevige statements waarmee het brede dienstenpakket wordt uitgedragen geeft dit nieuw elan aan het merk Weitenberg. Deze aanpak vertaalt zich ook naar de middelen (mailings, presentaties, filmpjes) waarmee de specialisten van Weitenberg hun (potentiële) klanten kunnen benaderen c.q. helpen.