Over ons

Onze ambitie: merken bezielen

MerkMakers werd in 2007 opgericht door een aantal merkspecialisten. Onze ambitie: merken bezielen. We willen merken inhoud en vorm geven waarmee ze hun eigenheid uitdragen. Altijd en overal. Intern en extern. Online en offline. 

 

MerkMakers zijn vakmensen. Rijk aan ervaring. Rijk aan kennis. En met de ‘open mind’ die nodig is om elke opdracht fris en scherp aan te pakken en uit te voeren.

 

We werken in teams die vinden dat hun werk er toe moet doen. Dat het ‘echt’ moet zijn. Dat de liefde voor ons vak tot succes voor de opdrachtgever moet leiden. Door samen te werken met die opdrachtgevers. Samen te knokken. Samen te durven.

 

Dit begint met middelenvrij denken. Strategisch. Conceptueel. En vooral buiten de lijntjes. Het resulteert in middelen en activiteiten met samenhang. Die verrassen. Die overtuigen. Die meegaan met verandering. Sterker: die bijdragen aan verandering.

 

Zo maken we merken onderscheidend, geloofwaardig en weerbaar. Omdat ze zich kunnen gedragen naar wat ze in wezen zijn. Zo bieden we merken continuïteit. Met resultaat op korte en lange termijn. Zo creëren we de meerwaarde die uw merk verdient.
En zo werkt ons Zin Ziel Zaak.